Дубровицька міська рада
Рівненська область, Сарненський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформаційне повідомлення про початок громадського обговорення щодо перейменування вулиці Молодіжна, с. Колки Дубровицької територіальної громади.

Дата: 03.05.2023 17:59
Кількість переглядів: 111

Інформаційне повідомлення про початок громадського обговорення щодо перейменування вулиці Молодіжна, с. Колки  Дубровицької територіальної громади.

 

Організатор обговорення: Дубровицька міська рада.

Пропозиція щодо зміни (перейменування) назви  вулиці:

вул. Молодіжна перейменувати на вул. Олександра Харківця.

Олександр Вікторович Харківець (с. Колки Сарненського району 1981 року народження) – загинув, обороняючи Україну від російської агресії. З 2015 по 2016 рік перебував у зоні АТО та з перших днів повномасштабної війни пішов добровольцем захищати Батьківщину.

Інформація про місце і строки громадського обговорення: каб. 306, вул. Воробинська, 16, м. Дубровиця (приміщення Дубровицької міської ради)

Громадське обговорення буде проходити з 03 травня 2023 року по 05 червня 2023 року, шляхом подання пропозицій учасників громадського обговорення у письмовій або усній формі із зазначенням прізвища,  імені, по батькові та адреси особи (найменування, місцезнаходження – для юридичної особи), яка їх подає, діючої та пропонованої нової назви вулиці, обґрунтування нової назви.

Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

Пропозиції щодо перейменування вулиці просимо надавати на:

- поштову адресу Дубровицької міської ради: 34100, Рівненська область, Сарненський район, м. Дубровиця, вул. Воробинська, 16;

- особисто за адресою:  Рівненська область, Сарненський район,                               м. Дубровиця, вул. Воробинська, 16, каб. 306,

Дата проведення громадського обговорення: 05 червня 2023 року о 15-00 год. в сесійній залі Дубровицької міської ради за адресою:                                      вул. Воробинська, 16, м. Дубровиця.

Відповідальний за проведення обговорення  та за організацію розгляду пропозицій: начальник відділу містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, приватизації, комунальної власності, надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, мобілізаційної оборонної роботи і охорони праці Дубровицької міської ради - Павло РУДИЧЕК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних