Дубровицька міська рада
Рівненська область, Сарненський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги заявників за програмою USAID АГРО_карбамід під ярі зернові та олійні культури в сезоні 2024 р.

Дата: 04.12.2023 12:54
Кількість переглядів: 111

До уваги заявників за програмою USAID АГРО_карбамід під ярі зернові та олійні культури в сезоні 2024 р.

Погоджено заявки на отримання добрив за програмою USAID АГРО_карбамід під ярі зернові та олійні культури в сезоні 2024 р. В заявці змінено статус із погоджених заявок основного списку у ДАРі на «Затверджено». Перевірити статус можна в особистому кабінеті заявника.

Інші заявки протягом деякого часу залишаться в ДАРі зі статусом «Очікує». Це означає, що заявка не увійшла до основного списку отримувачів, але в разі відмови когось з заявників з основного списку ще може претендувати на допомогу.

Основною причиною, чому заявка не потрапила в основний список, є високий попит на допомогу. На відміну від попередніх програм, заявки подані ДАР протягом першого дня дії програми фактично вибрали весь об’єм наявного карбаміду. Як і було оголошено під час відкриття програми, у затвердженні заявок пріоритет надавався господарствам, власницями або заявниками яких є жінки (згідно з інформацією, що міститься в системі ДАР). Решта заявок погоджувалися відповідно до дати підписання.

Нагадуємо, Адміністратором видачі допомоги є Кооперативний зерновий проект / Ukraine Grain Cooperatives Project. Просимо всіх затверджених отримувачів спілкуватися з Зерновим напряму, використовуючи спеціально створений Телеграм-бот "Agro Bot ZernoUA" за посиланням: https://t.me/the_agro_bot. У боті власники затверджених заявок також можуть дізнатися обсяг затвердженої для них допомоги.

Видача добрив вже почалася – підключення до телеграм боту за заявками буде відбуватися в міру наповнення складу в області, з поправкою на погодні умови.

Наголошуємо, що в подальшому на отримання даних видів підтримки буде впливати стан подачі звітності, зокрема актів використання добрив у межах попередніх програм. Нагадуємо, що аграріям необхідно подати акти використання отриманих добрив – нітроамофоски до 01 січня 2024 року в телеграм за посиланням: https://t.me/the_agro_bot.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних