Дубровицька міська рада
Рівненська область, Сарненський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Рівненщині стартував Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків - 2023»

Дата: 18.04.2024 10:53
Кількість переглядів: 25

На Рівненщині стартував Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків - 202

Завдання Рейтингу – популяризація ідеї чесного ведення бізнесу, підвищення загальної культури сплати податків з максимальним залученням українського бізнесу до сумлінного виконання не лише податкових зобовязань, але й участі в загальнодержавних та регіональних соціальних проектах . Метою Рейтингу  є сприяння формуванню традицій шанобливого ставлення до платників податків, громадському визнанню ролі сумлінних платників податків у житті держави та регіону.

До складу Рейтингової комісії увійшли керівники головних управлінь та департаментів облдержадміністрації, постійних комісій облради, податкової служби, депутати, представники ЗМІ, громадських організацій та бізнес-асоціацій.

Умови участі та Критерії Рейтингу: відсутність податкового боргу станом на 01 січня поточного року; відсутність заборгованості з виплати заробітної плати станом на 01 січня поточного року;  відсутність порушень податкового законодавства протягом звітного року.

Найбільша кількість балів, передбачених Критеріями  рейтингу, номінанти отримуватимуть за дотримання податкових показників, які характеризують повноту та своєчасність сплати податків та зборів, податкову дисципліну, співвідношення суми податків  до отриманих доходів. Критеріями відбору враховуватимуться також середньомісячна  заробітна плата по підприємству та динаміка збереження робочих місць. Війна вносить свої корективи у всі аспекти нашого життя. Тому серед критеріїв сумлінності  платників є надання благодійної допомоги  на потреби ЗСУ і ВПО та  наявність заохочувальних відзнак Міністерства оборони України за надання допомоги під час війни. При оцінюванні номінантів зараховуються  додаткові бали за членство в Асоціації, долучення  до справи захисту законних інтересів та прав платників податків з метою сприяння справедливій і своєчасній сплаті податків

Для участі у Всеукраїнському Рейтингу «Сумлінні платники податків – 2023» необхідно:

у період до 10 травня 2024 року включно подати заявку до Територіального відділення Асоціації  платників податків України  в Рівненській області за встановленою формою. Отримуючи звання «Сумлінного платника податків», підприємство отримує суспільне визнання за  належне виконання своїх податкових зобов’язань і публічно закріплює свій статус надійного бізнес-партнера.

Шановні платники податків! Участь у конкурсі є безкоштовною. Вся необхідна інформація про Рейтинг та необхідні оновлені документи для участі розміщені на офіційному сайті Асоціації за посиланням:         https:/ /appu.org.ua/rating/. Довідки за телефонами: (0362) 46 01 54; 067-240-75-49.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних