Дубровицька міська рада
Рівненська область, Сарненський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини та оголошення

28 Листопада, 2023 р., 15:20
На адресу Мін реінтеграції надходять чисельні звернення щодо надання роз’яснень положень постанови Кабінету Міністрів України від 19.03.2022 р. № 333 «Про затвердження Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення (перебування) внутрішньо переміщених осіб» (далі - Порядку) в частині визначення права власника домогосподарства на отримання компенсації за розміщення внутрішньо переміщених осіб, з якими його поєднують родинні стосунки, тому зазначаємо наступне.
27 Листопада, 2023 р., 17:44
    У зв’язку з  проведенням ліквідації пориву  на водопроводі 28.11.2023 р. з 09:00 год. до 13:00 год., буде припинено водопостачання в будинках по  вул. Віктора Головка № 30А, № 30Б, № 32, №32Б, №32А.
27 Листопада, 2023 р., 16:39
У рамках міжнародної акції «16 днів проти насильства» нагадуємо про проблеми подолання різних форм домашнього насильства, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок. ➡️ Сексуальне насильство є важливою проблемою сучасного світу. Воно має різні форми: від небажаних дотиків чи домагань до навіть зґвалтування. На жаль, сексуальне насильство може трапитись з будь-ким, незалежно від віку, соціального статусу чи обережності. Тому варто знати як звернутися по допомогу до органів правопорядку.    📌 Сексуальне насильство має серйозні наслідки для фізичного і психічного здоров'я. Воно не тільки викликає фізичні травми, а й збільшує ризик проблем з сексуальним і репродуктивним здоров'ям, що мають як негайні, так і віддалені наслідки!   ☎️ Якщо Ви постраждали від сексуального насильства або стали його свідками, не мовчіть! Телефонуйте за номером 102. Підтримка завжди поруч!
27 Листопада, 2023 р., 14:31
У рамках міжнародної акції «16 днів проти насильства» нагадуємо про проблеми подолання різних форм домашнього насильства, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок. ➡️ Однією з форм домашнього насильства є фізичне. Це порушення закону, яке проявляється у різних видах: від побоїв до обмеження свободи та примусового вживання шкідливих речовин.    📌 Фізичне насильство не знає ані статевих, ані вікових чи соціальних меж. Від нього страждають як жінки, так і чоловіки, дорослі та діти. Навіть «незначний» його прояв є неприйнятним!   ☎️ Якщо Ви постраждали від домашнього насильства або стали його свідками, не мовчіть! Телефонуйте за номером 102. Підтримка завжди поруч!
25 Листопада, 2023 р., 12:39
                  Пам'ятаємо! Єднаємося! Переможемо!
21 Листопада, 2023 р., 15:18
УВАГА! Повідомляємо населення, що з 23.10.2023 по 27.10.2023 року з 08:00 до 16:00 год. , на території громади будуть проводитись навчальні стрільби зі стрілецької зброї.
17 Листопада, 2023 р., 17:36
Відповідно до розпорядження міського голови № 35 від 17.11.2023 року "Про скликання чергового засідання виконавчого комітету міської ради". - 29 листопада 2023 року о 11:00 год. відбудеться чергове засідання виконавчого комітету міської ради в залі засідань міської ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних