Дубровицька міська рада
Рівненська область, Сарненський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини та оголошення

11 Вересня, 2023 р., 09:48
Новий інструмент пробації подолання домашнього насильства Питання попередження домашнього насильства в Україні не нове і набуло актуальності ще до ратифікації Стамбульської Конвенції, норми якої захищають не тільки жінок, а застосовуються до всіх жертв насильства в мирний час і в ситуаціях збройного конфлікту, що сьогодні надзвичайно важливо для нашої держави в умовах збройної агресії росії в Україні.
11 Вересня, 2023 р., 09:48
Особливості запровадження нового виду кримінального покарання — пробаційний нагляд Олег ЯНЧУК прокоментував в ефірі UA: Українське радіо  особливості запровадження нового виду кримінального покарання — пробаційний нагляд   “Пробаційний нагляд полягає в обмеженні прав та свобод засудженого, які визначені законом та вставновлені вироком суду, зі застосування наглядових та соціально-виховних заходів, без ізоляції від суспільства. Тобто суд, призначаючи покарання у виді пробаційного нагляду, дає шанс правопорушнику виправитися без ізоляції від суспільства, але обов’язково покладає на нього ряд обмежень та обов’язків, які він зобов’язаний виконувати. А у разі їх невиконання можуть застосовуватися санкції, аж до відкриття нового провадження та засудження до більш суворого виду покарання».   Повна версія інтерв’ю – за покликанням: http://surl.li/kqlss
05 Вересня, 2023 р., 14:05
Військовий ПДФО: «Хіба ревуть воли, як ясла повні?»   © Податок на доходи військовослужбовців став майже такою самою гострою темою програм і дискусій у ЗМІ та соціальних мережах, як і розмір їхнього грошового забезпечення. Щоправда, питання цього податку перевело напрям дискусії з Центру на громади, — ті начебто не допомагають чи недостатньо допомагають ЗСУ.
04 Вересня, 2023 р., 11:41
Відповідно до розпорядження міського голови № 29 від 25.08.2023 року "Про скликання чергового засідання виконавчого комітету міської ради". - 6 вересня 2023 року о 11:00 год. відбудеться чергове засідання виконавчого комітету міської ради в залі засідань міської ради.
28 Серпня, 2023 р., 12:11
   І знову втрата у громаді…    Страшні звістки про втрату бійців продовжують надходити в нашу громаду... 24 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Мар`їнка, Донецької області загинув солдат Гольц Ярослав Миколайович. Він віддав своє життя за свободу і незалежність України. Ярослав Гольц народився 1994 року. Проживав у селі Сварицевичі. Боронив нашу Батьківщину з 19 травня 2023 року.     Ми усією громадою висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким Героя: Мамі - Євгенії Миколаївні, батьку – Миколі Михайловичу, двом маленьким діткам Даніелю та Єгору та його братам.    Вічна пам’ять, вдячність і слава загиблому Герою України!    Усі деталі про зустріч траурного кортежу та церемонію прощання повідомимо додатково.  
25 Серпня, 2023 р., 10:11
Конкурсна комісія з відбору суб’єктів оціночної діяльності Дубровицької міської ради оголошує конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для визначення вартості земельної ділянки, кадастровий номер 5621810100:01:006:0504.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних