Дубровицька міська рада
Рівненська область, Сарненський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини та оголошення

01 Грудня, 2023 р., 17:17
Відповідно до розпорядження міського голови № 36 від 1.12.2023 року "Про скликання чергового засідання виконавчого комітету міської ради". - 12 грудня 2023 року о 11:00 год. відбудеться чергове засідання виконавчого комітету міської ради в залі засідань міської ради.
28 Листопада, 2023 р., 15:20
На адресу Мін реінтеграції надходять чисельні звернення щодо надання роз’яснень положень постанови Кабінету Міністрів України від 19.03.2022 р. № 333 «Про затвердження Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення (перебування) внутрішньо переміщених осіб» (далі - Порядку) в частині визначення права власника домогосподарства на отримання компенсації за розміщення внутрішньо переміщених осіб, з якими його поєднують родинні стосунки, тому зазначаємо наступне.
27 Листопада, 2023 р., 17:44
    У зв’язку з  проведенням ліквідації пориву  на водопроводі 28.11.2023 р. з 09:00 год. до 13:00 год., буде припинено водопостачання в будинках по  вул. Віктора Головка № 30А, № 30Б, № 32, №32Б, №32А.
27 Листопада, 2023 р., 16:39
У рамках міжнародної акції «16 днів проти насильства» нагадуємо про проблеми подолання різних форм домашнього насильства, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок. ➡️ Сексуальне насильство є важливою проблемою сучасного світу. Воно має різні форми: від небажаних дотиків чи домагань до навіть зґвалтування. На жаль, сексуальне насильство може трапитись з будь-ким, незалежно від віку, соціального статусу чи обережності. Тому варто знати як звернутися по допомогу до органів правопорядку.    📌 Сексуальне насильство має серйозні наслідки для фізичного і психічного здоров'я. Воно не тільки викликає фізичні травми, а й збільшує ризик проблем з сексуальним і репродуктивним здоров'ям, що мають як негайні, так і віддалені наслідки!   ☎️ Якщо Ви постраждали від сексуального насильства або стали його свідками, не мовчіть! Телефонуйте за номером 102. Підтримка завжди поруч!
27 Листопада, 2023 р., 14:31
У рамках міжнародної акції «16 днів проти насильства» нагадуємо про проблеми подолання різних форм домашнього насильства, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок. ➡️ Однією з форм домашнього насильства є фізичне. Це порушення закону, яке проявляється у різних видах: від побоїв до обмеження свободи та примусового вживання шкідливих речовин.    📌 Фізичне насильство не знає ані статевих, ані вікових чи соціальних меж. Від нього страждають як жінки, так і чоловіки, дорослі та діти. Навіть «незначний» його прояв є неприйнятним!   ☎️ Якщо Ви постраждали від домашнього насильства або стали його свідками, не мовчіть! Телефонуйте за номером 102. Підтримка завжди поруч!
25 Листопада, 2023 р., 12:39
                  Пам'ятаємо! Єднаємося! Переможемо!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних