Дубровицька міська рада
Рівненська область, Сарненський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини та оголошення

21 Липня, 2023 р., 16:05
Влаштування білощебеневого покриття по вул. Паркова у м.Дубровиця. (Згідно з програмою розвитку житлово – комунального господарства Дубровицької міської ради на 2023 рік, за кошти міського бюджету).
21 Липня, 2023 р., 15:20
УВАГА! Повідомляємо населення, що з 24.07.2023 по 28.07.2023 року з 09:00 до 16:00, на території громади будуть проводитись навчальні стрільби зі стрілецької зброї.
19 Липня, 2023 р., 15:41
   Ямковий ремонт асфальтобетоном працівниками комунальної служби по вул. Івана Франка, Колгоспна, Незалежності село Селець. (Згідно з програмою розвитку житлово – комунального господарства Дубровицької міської ради на 2023 рік, за кошти міського бюджету).
19 Липня, 2023 р., 09:11
                                   Шановна громадо! Дорогі дубровичани!      Сьогодні ми вшановуємо 1018-ту річницю першої писемної згадки про наше місто. Дубровиця – це не лише місце на карті, вона живе своїм багатовіковим духом, має в собі безцінну історію та глибокі традиції. Тисячолітня історія нашого міста не минула без змін, але незмінним залишається наш непохитний дух свободи та працелюбності. У цей важкий час, коли наша країна протистоїть російській агресії, ми разом боремося, творимо та будуємо майбутнє для наступних поколінь!      Велика подяка належить нашим воїнам, нашим незламним захисникам, які з хоробрістю оберігають Україну від російських загарбників. Ми також висловлюємо вдячність волонтерам, лікарям, освітянам, комунальникам, підприємцям, соціальним робітникам та всім громадянам, які неустанно працюють на своїй ділянці фронту. Саме завдяки нашому єднанню ми наближаємо Перемогу над російським агресором. Сьогодні ми розуміємо, що на цій війні ми боремося не лише зброєю, а й українським духом, якого неможливо здолати! В цей святковий день ми вшановуємо всіх наших героїв, які безстрашно віддали своє життя у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України. Їх імена назавжди викарбовані золотими літерами в пантеоні героїв нашої країни.       В цей день ми молимо Господа, молимо покровительку Дубровиці святу Діву Іулянію, щоб захистили всіх нас, наше місто, нашу державу і дарували кожному сил, енергії і віри у Перемогу. Дубровиця – місто з багатою історією та майбутнім, яке належить мирній, вільній та незалежній Україні.               З щирими вітаннями з Днем народження, Дубровице!
14 Липня, 2023 р., 11:38
Відповідно до розпорядження міського голови № 23 від 14.07.2023 року "Про скликання чергового засідання виконавчого комітету міської ради". - 25 липня 2023 року о 11:00 год. відбудеться чергове засідання виконавчого комітету міської ради в залі засідань міської ради.
07 Липня, 2023 р., 16:24
Знову непоправна втрата - війна забрала ще одного захисника. 05.07.2023 року в районі населеного пункту Ковалівка Луганської області  обірвалося життя бійця, Захисника України старшого сержанта ЯКОВЦЯ Максима  Олександровича,  1996 року народження з м.Дубровиця. Вічна, світла пам'ять, глибока шана та безмежна вдячність захисникові!
04 Липня, 2023 р., 15:18
Стамбульська конвенція і українські пробаційні програми: що спільного?
30 Червня, 2023 р., 15:48
Український ветеранський фонд надаватиме фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на конкурсній основі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних