Дубровицька міська рада
Рівненська область, Сарненський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини та оголошення

19 Червня, 2023 р., 12:26
Відповідно до розпорядження міського голови № 20 від 16.06.2023 року "Про скликання чергового засідання виконавчого комітету міської ради". - 28 червня 2023 року о 11:00 год. відбудеться чергове засідання виконавчого комітету міської ради в залі засідань міської ради.
16 Червня, 2023 р., 12:18
Роботи по Залузькому старостинському округу: Розрівнювання дорожнього покриття по вулиці Лесі Українки (с. Залужжя). Влаштування білощебеневого покриття по вул. Луговій (частина вулиці), с. Залужжя. (Згідно з програмою розвитку житлово-комунального господарства Дубровицької міської ради на 2023 рік, за кошти міського бюджету).
14 Червня, 2023 р., 11:34
    13 червня у селі Кривиця на території підприємства групи компаній «Амбер Гальбин» відбулося відкриття  філії кафедри геології та гідрології Національного університету водного господарства та природокористування. Відкриття філії кафедри геології та гідрології НУВГП є однією із ініціатив Президента України щодо легалізації видобутку бурштину, що у свою чергу забезпечить науковий підхід не тільки до видобутку бурштину, а й до відновлення земельних площ.      На відкритті були присутні науковці вищих навчальних закладів України, зокрема : Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Поліського національного університету та Рівненського національного університету водного господарства та природокористування, голова Сарненськоі військової адміністрації Олександр КОХАН, міський голова Богдан МИКУЛЬСЬКИЙ, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Ніна СТАСЮК, працівники підприємства .     Філія буде функціонувати  і стане важливим центром для навчання студентів та проведення наукових досліджень з геології.  Тепер жителі нашої громади та навколишніх громад матимуть можливість навчатися неподалік від дому, а також це дасть їм можливість отримати практичні навички та досвід у реальній галузі, що сприятиме їх подальшій професійній кар'єрі.   Тут також будуть працювати науковці, які зможуть активно проводити наукові дослідження. Це відкриватиме широкі можливості для вивчення геологічних особливостей та процесів, пов'язаних з видобутком бурштину, а для громади- це додаткові надходження до місцевого бюджету. Хороші справи –це ще один крок до нашої ПЕРЕМОГИ!
09 Червня, 2023 р., 14:30
Влаштування білощебеневого покриття по вул. Теодозії Бриж у селі Бережниця. (Згідно з програмою розвитку житлово – комунального господарства Дубровицької міської ради на 2023 рік, за кошти міського бюджету).
08 Червня, 2023 р., 12:06
Влаштування білощебеневого покриття по вул. Володимирецька у селі Підлісне. (Згідно з програмою розвитку житлово – комунального господарства Дубровицької міської ради на 2023 рік, за кошти міського бюджету).
07 Червня, 2023 р., 16:02
Згідно з програмою розвитку житлово – комунального господарства на 2023 рік, за кошти міського бюджету, на території Дубровицької міської ради, відбувається поточний ямковий ремонт (асфальтного покриття) по вулиці Центральній села Лютинськ. Підрядник – філія Дубровицького Райавтодору.
07 Червня, 2023 р., 14:06
УВАГА! Повідомляємо населення, що в період з 05.06.2023 по 09.06.2023 з 09:00 до 16:00 , на території громади будуть проводитись навчальні стрільби зі стрілецької зброї.
05 Червня, 2023 р., 12:44
До відома жителів Берестівського старостинського округу, ПСП «Промінь» 05.06.2023 року буде проводити хімічну обробку посіву сої в урочищі «Зірка» гербіцидами (хармоні та кламазон)

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних