Дубровицька міська рада
Рівненська область, Сарненський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини та оголошення

29 Червня, 2023 р., 17:45
Щоразу важче і важче отримувати звістки про втрати наших найкращих українців. У Дубровицькій громаді знову втрата – 9 червня 2023 під час артелерійського обстрілу позицій в районі населеного пункту Мала Токмачка Запорізької області загинув молодший сержант з села Великі Озера-ГОМУЛКО В`ячеслав Петрович, 1975 року народження, мужній воїн, справжній чоловік. У ці гіркі хвилини вся наша громада схиляє голови у глибокій скорботі. Низький уклін нашому воїну- захиснику! Герої не вмирають! Ми будемо пам’ятати їх вічно за мужність та подвиг, проявлені в боротьбі за вільну Батьківщину. Похорон відбудеться завтра, від будинку загиблого, орієнтовно о 15.00 село Великі Озера. Виїзд з тілом загиблого з Рівного- 10.00. Слідкуйте за повідомленнями.
28 Червня, 2023 р., 14:05
Попередження про небезпечні  метеорологічні явища 
28 Червня, 2023 р., 14:05
  Шановні земляки! Сьогодні ми відзначаємо одне з найважливіших свят нашої держави – День Конституції України. Прийнятий 27 років тому Основний Закон став фундаментом для розбудови соборності та утвердження демократії в Україні, яка обрала шлях незалежного розвитку. Саме за незалежність, соборність та суверенність, за вибір європейських цінностей – верховенства права, рівності людей, цінності життя і здоров‘я, честі і гідності кожного, які гарантує українська Конституція, сьогодні кращі сини і доньки нашої країни звитяжно борються на усіх фронтах великої битви з московією. Адже захист держави є головним обов‘язком кожного громадянина, що також прописано у Конституції. Другий рік поспіль Україна відзначає День Конституції в умовах воєнного стану. У жорсткій боротьбі з агресором наш народ виборює незалежність країни, захищає демократичні цінності та європейське майбутнє України, закріплені у Конституції. З нагоди Дня Конституції України хочу побажати вам, шановні земляки, єдності й сумління у дотриманні своїх конституційних прав та обов‘язків. Бо у такий непростий час це особливо важливо для досягнення спільної мети – перемоги у боротьбі за волю, незалежність та суверенітет України. З повагою, міський голова Богдан МИКУЛЬСЬКИЙ
26 Червня, 2023 р., 15:27
                                     ТОВ «Дубровиця Еко»
26 Червня, 2023 р., 15:22
УВАГА! Повідомляємо населення, що 27.06.2023 з 09:00 до 16:00, на території громади будуть проводитись навчальні стрільби зі стрілецької зброї.
23 Червня, 2023 р., 12:48
До уваги населеня!!!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних